Stævning af Sundhedsministeriet.
Vi er nogle stykker, som vil stævne Sundhedsministeren, fordi der i tiltagende grad er blevet lavet forbud mod folkets ret til at forebygge og behandle sygdom gennem bla indtagelse af kosttilskud . For mit eget vedkommende fik jeg i halvfemserne ligefrem en dom, som krænkede min frie ordinations- og behandlingsret som læge. Bag anklagerne stod embedslæge og dermed Sundhedsstyrelsen og dermed Sundhedsministeriet. Derfor ønsker jeg ligeledes at stævne Sundhedsministeriet. Ved at skrive dit navn, bekræftiger du, at du støtter sagen, og du kan ligeledes tilkendegive, om du vil være med til stævningen. Hvis du f.ex har lidt overlast under behandlingen i det almindelige behandlingssystem og har følt dig hjulpet af det komplementære/alternative behandlingssystem. Klik herunder og skriv dit navn, gerne også din adresse. Evt også e-mail adresse.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af ulla l krake, d. 09-12-2016
Det er skræmmende, de økonomiske kræfter der er på spil, især fra medicinalindustrien som undertrykke viden om naturlige sundhedsmidler samt mulighed for at søge viden herom på internettet.


E-mail:
Skrevet af Ayoe christophersen, d. 01-07-2015
Jeg bakker til fulde op om disse synspunkter.


E-mail:
Skrevet af Kirsten Hawthorn Sørensen, d. 06-02-2015
Hej.
Jeg vil gerne støtte dig. Oplever også , at man ikke kan blive hjulpet, medmindre man vil indtage deres medicin.


E-mail:
Skrevet af Britt Gjertrud Leena Wåle, d. 25-09-2014
Også jeg støtter afgjort din sag. Vi lever efterhånden i et græsseligt bureaukrati, der hovedsageligt handler om at hytte egne personlige fordomme og langt fra demonstrere altruisme og respekt for vore medmennesker.


E-mail:
Hjemmeside: www.astroclaris.dk
Skrevet af Charlotte Richter, d. 30-04-2013
Jeg støtter underskriftindsamlingen!


E-mail:
Skrevet af Suzanne Pihl, d. 07-06-2012
Kan selvfølgelig ikke gøre andet end underskrive. Har oplevet adskillige grelle ting i det danske sundhedssystem og hjemvendt efter 12 i Frankrig er jeg chokeret over hvor fjernt naturmedicin stadig er hos alment praktiserende læger. Det er da virkelig skræmmende at man stædigt fastholder at den naturmedicin, der er blevet brugt i årtusinder af andre folkeslag, ikke kan/må bruges til behandling af sygdomme. Jeg er så skuffet over, hvor langt tilbage det danske sundhedsvæsen stadig er.


E-mail:
Skrevet af Lise Sofie Garde, d. 12-11-2009
Jeg støtter arbejdet for, at hver enkelt menneske kan benytte dén medicin, de har brug for, også om den er alternativ, blot den er ordineret af folk uddannet dertil


E-mail:
Hjemmeside: www.lsgarde.dk

Nyeste kommentarer

09.01 | 18:28

Det gjorde jeg så, men kunne ikke hjælpe akut, så tror, hjælpen kom andet steds fra..

...
09.11 | 22:23

Jeg har fået dig anbefalet og vil meget gerne i kontakt med dig vedr hjælp til min søn. Har skrevet en PB på Facebook men du har ikke svaret. tlf31193801

...
19.12 | 08:05

Jeg vil rigtig gerne have din hjælp Marianne, har prøvet men fik det rigtig dårlig.
Ønsker din en rigtig god jul og nytår
Klaus

...
18.12 | 22:37

Iøvrigt ville jeg nok bare hjælpe dig med at blive trappet ud af din afhængighed.. Mvh Marianne

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE